úterý 29. prosince 2009

PF 2010

Není to tak dávno, co celý svět panikařil a nevěděl co se bude dít s příchodem magického data roku 2000. A ejhle on už je tu letopočet 2010. Zvyknout si napsat tohle datum mi zase nějaký ten týden potrvá, ale půjde to. Ohlédnu-li se za rokem minulým, uvidím věci, situace a příhody ze života, které pro mě byly zase nové a poučné! Přechod mezi Silvestrem a Novým rokem je pro mnohé příležitost začít od znova a všechno špatné, které si prožili hodit za hlavu. Řekl bych že je to trochu klišé, protože když se zamyslím, ani jeden ze zlomů v mém životě nezačal příchodem nového roku, ale prostě se během něho stal a od té chvíle to zkrátka bylo jinak. Právě proto tedy nepatřím mezi skupinu lidí, kteří si na nový rok dávají předsevzetí. Spíše neviditelný plán toho, co bych rád za těch dvanáct měsíců zvládnul.

Letošní rok byl vyjímkou. Před Vánoci návrat z ostrova a tak prioritou bylo najít si práci a dobře se uvést. To se do určité míry povedlo a tak můžu být spokojen. Díky tomu ale bohužel neproběhla žádná větší aktivnější dovolená. Tu jsme nahradili víkendovými výjezdy, které stály za to, ale na příští rok je plán daleko odvážnější. Nechte se překvapit. No a v neposlední řadě se nám s pomocí rodičů povedlo zařídit pěkné ale dočasné bydlení v druhé polovině našeho domu. Děkujeme.

A rok 2010...Bude jistě zajímavý, o tom nepochybuji. Plán nemám ani tak na papíře, jako v hlavě, ale pokud se podaří všechno, co jsem dal za cíl, bude to ještě mnohem lepší rok, než ten který nám právě končí(a že byl a ještě je zajímavý). Proto přeji každému, kdo si tenhle článek přečte, aby ho čekalo to samé. Do Nového roku hodně zdraví, štěstí, peněz a hlavně lásky, kterou bychom neměli opomíjet, byť na ni zbývá málo času. Opět se budu snažit na tyto stránky vkládat něco zajímavého ze života, i když četnost článků není tak vysoká, jako při irské výpravě.

Úspěšný vstup do roku 2010 tedy přeje Luk!

Žádné komentáře: