pondělí 20. dubna 2009

Maká se všude

Lukáš toho má v posledních dnech "málo" a tak se rozhodl, že půjde s přáteli makat v obci. Dopolední nedělní úklid našich lesů, kde se nás sešlo na padesát dobrovolníků a pak dnešní brigáda na úklid za obecním sálem a příprava revitalizace antukového kurtu...už aby byl pryč, ale letos ho ještě dáme do kupy, protože je na něj příšerný pohled, při příjezdu do naší malebné obce:-). Fotky vypoví za vše - FOTO.

No a jak pokračuje naše malá rekonstrukce...máme na pilno! Okna začnou už ve středu a naše ložnice vypadá jako po bombardování. Těšíme se moc na výsledek, který bude ale nejdříve za čtrnáct dní, až skončí hlavní práce a budeme moci částečně spát tam, kde všichni máme:-).

No a copak to na mě vykouklo po dvou letech z půdu - kolo. Už si ani nepamatuju, kdy jsem na něm seděl. V Ostravě jsem ho neměl a v Irsku taky ne. Podle našich plánů budou letos určitě nějaké zajímavé cesty, na které se vydá s námi(já a Zuzka), takže fotky nebudou chybět!! Bohužel na cestu do práce je po ránu ještě trochu tma, ale do 14 dnů už určitě poprvé vyrazím šlapat do roboty po svých a nevozit si zadek v kolomotorostroji.

Žádné komentáře: