čtvrtek 9. července 2009

Rekapitulace

Možná je to nedostatkem inspirace, ale poslední dobou vždy zasednu ke klávesnici a za chvíli mažu. Ne že by nebylo o čem psát, ale nějak nejsem spokojený s obsahem. Naposledy jsem psal o malém leteckém dni v HK a od té doby prázdno – i v hlavě. Byla by ale škoda, aby tenhle blog upadl v zapomnění, tak jsem zpět.

Už se mi nevybavují všechny zážitky, ale tři víkendové akce se za poslední měsíc udály. Prodloužený víkend s našima v Beskydách, těsně před ničivými povodněmi, kdy prakticky nepřestalo pršet. No a pak dva zážitky spojené v jednom víkendu. Oslava padesátin mého taťky a dvoudenní výlet se Zuzankou za Radoshaky. Nikoliv však do Ostravy, ale do malé obce nedaleko slovenských hranic na valašsku.

Víkend v Beskydách nám prakticky celý propršel. Odjeli jsme v pátek ráno a cestou jsme navštívili několik jeskyní. Javoříčské kousek od Olomouce a Zbrašovské aragonitové v Teplicích nad Bečvou. Ubytko bylo v Trojanovicích, což je kousíček od Rožnova. Díky počasí byl program spíš kulturní. Plánovaný výstup na Radhošť jsme museli odsunout až na den odjezdu a mezitím se stavit v kopřivnickém muzeu Tatry. Odpoledne s mezizastávkou ve Štramberku jsme strávili v rožnovském skanzenu, kde nás slabý déšť už skoro neopustil. Za to jsme ale stihli projít všechny tři jeho části(názvy si nepamatuju). V den odjezdu jsme přeci jenom vyrazili nahoru. Ale lanovkou… počasí nebylo hezké, mlha a sem tam slabý déšť, takže jsme toho mnoho neviděli. Alespoň jsme se ale vyfotili po sochou Radegasta.

Pár FOTEK z výletu jsem opět uložil do mojí oblíbené galerie Picasa.

Žádné komentáře: