pondělí 3. listopadu 2008

Listopad

Pracovní týden tady odstartoval mlhou. Je třetího...Halloween je pryč a o celém víkendu byl venku klid. Počasí které tu máme už od mého příjezdu z dovolené je tak akorát. Sice přituhlo, ale stále víc mě to utvrzuje v tom, že říjen je nejlepší doba, kdy můžete Irsko navštívit. Zima, ale hlavně že neprší. To by vám v kombinaci se silným větrem úplně zkazilo dovolenou.

Nejsou zážitky, proto nemám na blogu takovou aktivitu jako před pár měsíci. To se dělo pořád něco. Hledání práce, poznávání Irska, cestování, víkend v Čechách, změna bydlení, dovolená. Teď je mrtvo. Mám zážitek leda z toho, když vyrazím na pár hodin do města. No...ještě jeden by tu byl, ale ten si nechám pro sebe:-). Dnes mě zřejmě ze stereotypu pracovních dní nevytrhne nic.

Čím se tenhle měsíc liší od jiných? Pár věcí by mě napadlo, ale teď je to spíš otázka budoucnosti a o té v žádném případě nechci nic psát. Dnes tak, zítra jinak...ne ostrově úplně normální situace. Zkrátka není o čem, ale žiju, tak alespoň aby jste věděli tohle:-):-).

Žádné komentáře: