sobota 1. listopadu 2008

Nespletli se...?

Aby tu zase přibylo několik mých žvástů, tak píšu pár novinek. První slavná zpráva je, že sem konečně někdo dorazil a zprovoznil kotel. Tak dobře jsem se už pár dní nevyspal. Ne že by to na téhle pérové matraci, která je z obou stran zvrásněna jako třicet retardérů za sebou, bylo něco extra, ale nebyla zima a to je nejdůležitější.

Další novinka je, že se vrátil Robert. Byli jsme ho se Sabinou překvapit na letiště. Nesnáší létání, proto musí před i během letu popíjet. Nějak nechápu, jak by to mohlo ovlivnit situaci, ale jestli mu to pomáhá. Asi jde o to vnímání situace. Každopádně byl pěkně v náladě. Jeho kufr, který vážil asi okolo 60-ti kilo mu prošel na letišti v Krakově jenom protekcí. Po otevření jsem zjistil, že z velké časti vezl jídlo a většina byla maso:-). To je tu drahé, takže se nedivím.

No a včera tu proběhl Halloween. Svátek, který se přenesl z Ameriky a nabourává celou Evropu. V naší ulici jsem neviděl nikoho, kdo by chodil v maskách po domech. Jenom pár dětí se navléklo do kostýmu a běhalo okolo. Na protějším návrší pak někdo okolo sedmé zapálil docela velký oheň. Trochu mi to připomělo naše čarodejnice. A aby těch našich svátků bylo zplácáno do sebe co nejvíc, tak od desáté začali hromadně létat rakety. Tedy petardy a menší ohňostroje. Úplně jak na Silvestra. Mají to tu nějaké pokroucené...zprávy od Radoshaku z minulého roku byly takové, že na Silvestra se tu neděje vůbec nic. Tak alespoň něco. Klika, že se nikdo netrefil do okna. Jejich styl vypouštění mi připadal dost nebezpečný.

Závěrem...je víkend, takže se ve městě nic neděje. V pondělí plánuju odevzdat můj výkaz práce za říjen a nezbude než slabě doufat, že budu mezi těmi, kdo dostanou vše a včas zaplaceno.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Díky za Tvé řádky s novinkami a tradičně Ti držíme palce do příštích dnů. A když zítra bude chvilka, tak se i my "pochlapíme" a něco více Ti napíšeme, neboť dnešek u nás byl opravdu báječný den a nepodělit se s Tebou aspoň o atmosféru by byl hřích. A pokud se k tomu podaří "vydolovat" z Canonu nějaké povedené foto, tak by to fakt nemělo mít chybu.

Zatím Tě zdraví T+M