neděle 31. srpna 2008

Prázdniny končí

A po nich začíná možná větší nabídka práce v Irsku. Většina studentů se totiž vrací do školních lavic. A někteří dokonce vyráží za studiem jinam do světa...proč ne, když jazyk, který je jejich mateřštinou je i v jiných zemích. Většina z nich totiž jiný jazyk než angličtinu nezná a tak není jiná volba, než vyrazit směrem do Anglie, Austrálie, Spojených států a jiných menších zemí.

Tohle je poslední srpnový a prázdninový článek, ne však letní. Podle zpráv, které mám je právě květen a září nejkrásnějšími měsíci na ostrově. I v Čechách by podle internetu mělo být nádherně. Doufejme, že to výjde tak jak si přejeme.

Mě pomalu končí vytoužený víkend po dvou týdnech v práci a začíná další, tentokrát však normální pětidenní šichta. Ne však na dlouho. Náš nový pracant na víkend je totiž Lukasz. Manžel mojí kolegyně Basi. Nemá teď práci, takže si vzal víkendy. Nicméně se spolu za 14 dní chystají na týdenní dovču. Hurá, opět budu mít 12 dní v práci. Naštěstí víkend před odjezdem už výjde volný:-). Na závěr vpisuji do kalendáře dní další křížek. Neděle byla a ještě je vskutku nádherným dnem se sluníčkem. Škoda že takhle nebylo při mém včerejším výstupu na Sv. Patrika. Ale jak se říká, nemůžeš mít všechno:-). Jo a těch hezkých dní bylo za srpen 5...:-).

Žádné komentáře: