pondělí 21. července 2008

Výpadek

Vážení čtenáři tohoto blogu, z důvodu plánované změny mého bydlení v Irsku, dojde k přerušení dodávky signálu Wi-fi, který nám zajišťuje internet. A to z důvodu ukončení smlouvy, které musí být provedeno několik dní předem, aby ještě stihla přijít na současnou adresu faktura. Z čehož vyplývá, že pravděpodobně již na začátku příštího týdne(nebo nedej bože na konci tohoto:-)), už nebudu mít pokrytí a tudíš se nebudu moct přihlásit ani na email a ani na blog. Situace vážná:-), nikoliv však kritická. Neb pokud nade mnou moje lenost nezvítězí(což je více než pravděpodobné:-)), tak najdu nějaké vysílací místo v okolí, abych se alespoň na nějakou tu hodinku mohl připojit. Bude to dočasné řešení, protože podmínkou pro moje nové bydlení je samozřejmě internet(co bych tu pak dělal:-)).

Napsal jsem to trochu jako hlášení o výpadku signálu v televizi, které vždycky dávají, ale to bylo schválně:-). A nebojte, ještě určitě něco napíšu a nějaké fota zase přihodím, než nás tu definitivně odšmiknou:-).

3 komentáře:

Martin a Jitka řekl(a)...

Hej at si te zkusej odpojit a ja tam na ne vlitnu !!! Irove jedni smrduti !!!

Luk řekl(a)...

Ale oni to nedělají schválně, víš. My musíme požádat o odpojení a protože potrvá chvilku než pošlou fakturu, tak se to musí udělat dopředu:-). Takže budem tak 14 dní bez netu. Ale ještě netuším kdy to spadne:-).

Martin a Jitka řekl(a)...

to je jedno !!!