čtvrtek 12. června 2008

Když se řekne...

No to sem to dlouho nevydržel...:-). Ale když si pročítám zpětně blog, tak jsem valil každý den průměrně dva články. A teď už dva dny nic...včera jen ty fotky. Takže to nakonec byla menší pauza.

Chodíte někdy v Čechách do shopping centra? Určitě ano, o tom nepochybuji...a taky tam vždycky vidíte tu naši ochranku s vysílačkami...? Budí u vás respekt, nebo úsměv? Těžko říct, co dělají celý den...Tady si to můžete říct také, ale oni se narozdíl od nás s nikým nemazlí. Většinu dne prochodí stejně jako my, ale cokoliv je potřeba, tak zařizují oni, nebo někdy i my...:-). Ochranka je v shopinu nejen kvůli bezpečnosti, ale řeší i problémy s čímkoliv...s lidmi, s věcmi a tak dále. Tak například dnes...Jeden vždy sedí na kameře v kanclu a dává zprávy ostatním. Střídají se, ale nejvíc času tam stráví Edward a Lukasz. Protože jsou hlavní... To že někdo sedí tam kde nemá, nebo si kope míčem, nebo běhá, to už není nic zvláštního. Ale když kluci v shopinu nahánějí psa to je psina(doslova). A dneska dostal Martin za úkol, aby z shopinu dostal pryč holuba, který tam vletěl přede dvěma dny...marná snaha, nepovedlo se. Drobil rohlík k východu, ale holoubek se už rozmslal v restauraci. Nic z toho nebylo a já to ještě musel uklízet. "Fucking pigeon" ozývalo se dnes ve vysílačce skoro celý den(souhlasím). No a aby toho dnes nebylo málo, tak se nám večer na toaletě "rozsvítila" Olivia:-). Naše zástupkyně managera nám s Edwardem pomáhala najít příčinu kouře na dámských toaletách. Až ho nakonec vyprodukovala sama:-). Jeden z fukarů(na ruce) se porouchal a když přiblížila ruku, tak ...zkrat, jiskra, plamen...naštěstí to jen přeskočilo na kovový koš. Ale s ní to pěkně zamávalo. Nedivím se, byl to pořádný výboj. Všechno jsme uzavřeli, odpojili a zavolali technika.

Náročný den, ale dnes měli děti volno, protože v irských školách byly volební urny, takže se to dalo čekat. Kdyby to takhle bylo u nás, co dětska:-)? Od víkendu mě dělí už jen posledních pět hodin práce zítra. Copak asi zase podnikneme...možná se budem jen tak válet:-). Ale to bychom nebyli my...Tak pa pááááá:-)

Žádné komentáře: